Följ oss på sociala medier

Logotyp från "Wiks möbler" vit

Dekorationer - Upptäck vår dekorationsvärld.

Gör ditt hem personligt och stilfullt.

Utforska vårt breda utbud av dekorationsartiklar som ger ditt hem en unik och inbjudande atmosfär. Från eleganta väggdekorationer till mjuka textilier – vi har något för varje rum.

Dekorationer

Upptäck vår dekorationsvärld. – Gör ditt hem personligt och stilfullt.

Utforska vårt breda utbud av dekorationsartiklar som ger ditt hem en unik och inbjudande atmosfär. Från eleganta väggdekorationer till mjuka textilier – vi har något för varje rum.

Skapa din drömstil med våra dekorationer

Här hittar du allt du behöver för att skapa en personlig och inbjudande miljö i ditt hem. Upptäck våra olika kategorier av dekorationsartiklar och låt dig inspireras.

Väggdekoration: Skapa liv på dina väggar

Skapa en fantastisk visuell upplevelse med vår samling av väggdekorationer. Oavsett om du letar efter konstverk, speglar eller klockor – vi har det du behöver för att ge dina väggar liv.

 

Textilier: Mjuka upp ditt hem med stil

Mjuka upp ditt hem med våra vackra textilier. Välj bland kuddar, plädar och gardiner för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär i varje rum.

Accessoarer: Sätt din personliga prägel

Ge ditt hem den där lilla extra touchen med våra stilfulla accessoarer. Utforska vårt sortiment av vaser, ljusstakar och figurer för att hitta de perfekta detaljerna som kompletterar din inredning.

 

Bordsdekoration: Skapa en inbjudande dukning

Gör varje måltid speciell med vår eleganta bordsdekoration. Från löpare och ljusstakar till vackra bordstabletter – vi har allt du behöver för att skapa en inbjudande dukning.

Fler inredningsidéer: Kreativa lösningar för ditt hem

Låt dig inspireras av våra kreativa inredningsidéer. Här hittar du unika och innovativa lösningar för att förnya och förbättra ditt hem på oväntade sätt.

Våra fantastiska leverantörer

Vi kan lita på ett brett nätverk av leverantörer för din dekorationer. Hittar du inte den inredningar du söker? Kontakta oss, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Utforska Belysningsmagin

Utforska vårt omfattande sortiment och hitta den perfekta belysningen till varje rum i ditt hem.

Vi ser fram emot att välkomna dig!

Följ oss på Facebook

Här hittar du alla de senaste nyheterna om WiksMobler och får spännande inblickar i vårt produktsortiment.

Onze passie zijn onze klanten. Bij ons krijg je hulp bij het inrichten van je huis. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in Hammerdal. 

Unsere Leidenschaft sind unsere Kunden. Wir helfen Ihnen Ihr Zuhause zu dekorieren und einzurichten. Wir freuen uns darauf, Sie in Hammerdal begrüßen zu dürfen!

Logotyp från "Wiks möbler" vit

Vår passion är våra kunder. Hos oss får du hjälp att inreda och möblera ditt hem. Vi ser fram emot att välkomna dig till Hammerdal.