Vardagsrum -
Skapa ditt vardagsparadis!

Vardagsrumsmöbler för varje stil och smak.

Upptäck vårt breda utbud av soffor, tv-bänkar, fåtöljer, bord och dekorationer som ger ditt vardagsrum den perfekta touchen av komfort och stil.

Vardagsrum

Skapa ditt vardagsparadis! – Vardagsrumsmöbler för varje stil och smak.

Upptäck vårt breda utbud av soffor, tv-bänkar, fåtöljer, bord och dekorationer som ger ditt vardagsrum den perfekta touchen av komfort och stil.

Livets centrum:
Möblera ditt vardagsrum med omtanke.

I vårt sortiment finner du allt som behövs för att skapa ditt vardagsrum. Oavsett om du strävar efter en modern stil eller en mysig lantlig känsla, har vi möblerna och tillbehören för att förvandla ditt vardagsrum till en trivsam samlingspunkt.

Soffor: Mötesplatsen för familj och vänner

Utforska våra soffmodeller i vår butik i Hammerdal. Oavsett storlek eller stil har vi något för alla. Kom in och låt oss hjälpa dig hitta rätt.

Hitta din nästa läshörna bland våra fotöljer.

Varje bok förtjänar den perfekta sittplatsen. Besök oss och hitta den perfekta fotöljen för dina avkopplande stunder.

Tv-bänkar: Stilfull förvaring för din TV

Organisera din teknik med våra TV-bänkar som kombinerar praktisk förvaring med modern design, anpassad för alla typer av hem.

Vardagsrumsbord: Designade för varje stund

Oavsett om det är för en bok, en kopp te eller en familjemiddag, vårt sortiment av bord matchar varje tillfälle.

Vardagsrumsskåp: Stilfull förvaring för ditt vardagsrum

Maximera ditt utrymme och behåll ditt vardagsrum organiserat med skåp som andas stil och funktionalitet.

Bokhyllor: Böckernas framträdande plats

Våra bokhyllor skapar den perfekta scenen för dina läsäventyr, samtidigt som de erbjuder en stilfull förvaringslösning för ditt vardagsrum.

Våra fantastiska leverantörer

Vi har ett brett nätverk av leverantörer för dina vardagsrumsmöbler. Hittar du inte den vara du söker så kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Utforska Sovrummet

Från husets samlingspunkt till hemmets oas. Utforska vår sovrumskollektion. Klicka vidare för att se hur vi kan hjälpa dig att göra ditt sovrum till en plats för en godnatts sömn.

Vi ser fram emot att välkomna dig!

Följ oss på Facebook

Här hittar du alla de senaste nyheterna om WiksMobler och får spännande inblickar i vårt produktsortiment.

Onze passie zijn onze klanten. Bij ons krijg je hulp bij het inrichten van je huis. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in Hammerdal. 

Unsere Leidenschaft sind unsere Kunden. Wir helfen Ihnen Ihr Zuhause zu dekorieren und einzurichten. Wir freuen uns darauf, Sie in Hammerdal begrüßen zu dürfen!

Logotyp från "Wiks möbler" vit

Vår passion är våra kunder. Hos oss får du hjälp att inreda och möblera ditt hem. Vi ser fram emot att välkomna dig till Hammerdal.